Villkor och policy

När du skickar in och beställer ID av oss godkänner du samtidigt att du som rådgivare eller informatör tar över ansvaret helt till 100 % för informationen du förmedlar till andra och att vi inte har något ansvar för den information du förmedlar till andra. Du står själv för 100 % av alla konsekvenser du orsaker efter kontakt med de personer vi kopplar ihop dig med.

Du tar ansvar för att inte ljuga för personer som kontaktar dig. Vi tar oss rätten att stänga av dig direkt utan information om vi får klagomål från andra. Du godkänner även att vi publicerar din information du har valt att visa hos oss. Du garanterar att du visar ditt ID och Tel: 0900-5080 och samtalspris på 20 kr per minut till kund om du har egen marknadsföring.

Vi agerar bara som kontaktförmedlare och tar oss rätten att inte godkänna dig om ditt område eller text inte passar eller är otydlig svenska.


Gäller för: Rådgivare, informatörer, arbetssökande, företag och Svenska Rådgivarna och företaget OC-INTERNATIONAL. och hemsidan: https://www.svenskaradgivarna.se/


 

Ring 0900-5080 + ID


Svenska Rådgivarna

Bli rådgivare

Lista på rådgivare

Information

Företagsinformation

Kontakt


Till privatpersoner genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företag genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms per månad.


Vår bank gör utbetalning till ditt bankkonto en gång per månad som motsvarar din samlade taltid.