Villkor och policy

När du skickar in och beställer ID av oss godkänner du samtidigt att du som rådgivare eller informatör tar över ansvaret helt till 100 % för informationen du förmedlar till andra och att vi inte har något ansvar för den information du förmedlar till andra. Du står själv för 100 % av alla konsekvenser du orsaker efter kontakt med de personer vi kopplar till.

Du tar ansvar för att inte ljuga för personer som kontaktar dig. Vi tar oss rätten att stänga av dig direkt utan information om vi får klagomål från andra. Du godkänner även att vi publicerar din information du har valt att visa hos oss. Du garanterar att du visar ditt ID + Tel: 0900-5080 och pris 20 kr per minut när du har egen marknadsföring.

Vi agerar bara som kontaktförmedlare.

Gäller för: Rådgivare, informatörer, bloggare, arbetssökande, företag och Svenska Rådgivarna och företaget OC-INTERNATIONAL. och hemsida: https://www.svenskaradgivarna.se/

Ring 0900-5080 Välj ID


Startsidan.

Beställ ID

Våra Rådgivare.

Information

Villkor och policy

Kontakta oss.

Nu kan du logga in & ut via ett telefonnummer du får av oss. Vi betalar 6 kr i minuten, 360 kr per tim.


40 tim. taltid i veckan genererar 57 600 kr per månad. Utbetalning kommer öka eller minska beroende på din egen marknadsföring.


Vi rekommenderar att du har egen marknadsföring.

Exempel ser du här.

Vi tar nu in investerare för att öka på takten att bli störst i Sverige.