Sluta röka och prata med rådgivare

Ring 0900-5080 och välj ID till den rökare du vill prata med.

Samtalskostnad 20 kr per minut.


ID 61

Rådgivare Jonathan har 5 års erfarenhet av att sluta röka. Innan jag slutade röka för sista gången hade jag slutat röka 50 gånger. Sista gången var lätt, men det är inte för att jag har någon magisk lösning. Jag tror inte på en allmän lösning som man kan läsa sig till. Jag tror också att motiven till att sluta kan vara av hälsoskäl likväl som ekonomiska skäl. Som icke-rökare tycker jag inte om att skuldbelägga rökare, eller sätta mig över för att jag är rökfri. För att sluta behövs en personlig strategi, en individuell. Ring mig och låt oss komma fram till hur just du kan sluta röka, låt oss prata om vilka belöningssystem just du behöver.


Sluta röka och prata med rådgivare

Som rådgivare via oss får du betalt för samtalsrådgivning när vi kopplar samtal till dig. Rådgivare kan vara privata rådgivare eller rådgivare åt företag. För att bli rådgivare måste man beställa ett ID från oss. När du blivit rådgivare lägger vi in din text och ditt ID på vår hemsida som andra kan ringa när de behöver rådgivare.

Ring 0900-5080 + ID


Startsidan.

Beställ ID.

Lista på rådgivare.

Information.

Företagsinformation.

Annonser.

Kontakta oss.


Till privata rådgivare genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företagsrådgivare genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms i månaden per rådgivare.


Vi läser av samtalstider och banken gör utbetalningar till ditt bankkonto en gång per månad efter vi har rapporterat tiderna.