Tips om hur du ska sluta röka

Här kan du prata med privatpersoner och få tips om hur du ska sluta röka. Du betalar en liten samtalskostnad direkt till rådgivaren endast om rådgivaren svarar. Svarar inte rådgivaren kan man pröva ringa senare eller ringa en annan rådgivare. Välj rådgivare du vill prata med. Ring: 0900-5080 och knappa in ID.


ID 61

Rådgivare Jonathan har 5 års erfarenhet av att sluta röka. Innan jag slutade röka för sista gången hade jag slutat röka 50 gånger. Sista gången var lätt, men det är inte för att jag har någon magisk lösning. Jag tror inte på en allmän lösning som man kan läsa sig till. Jag tror också att motiven till att sluta kan vara av hälsoskäl likväl som ekonomiska skäl. Som icke-rökare tycker jag inte om att skuldbelägga rökare, eller sätta mig över för att jag är rökfri. För att sluta behövs en personlig strategi, en individuell. Ring mig och låt oss komma fram till hur just du kan sluta röka, låt oss prata om vilka belöningssystem just du behöver.


Tips om hur du ska sluta röka

Vill du bli rådgivare och få betalt för samtalsrådgivning. Beställ ett ID så kan vi sedan koppla samtal till dig. Du skickar in via denna länk.

Ring 0900-5080 + ID


Svenska Rådgivarna

Rådgivare

Bli rådgivare

Information

Företagsinformation

Kontakt


Vår bank gör utbetalning till ditt bankkonto en gång per månad som motsvarar den samlade taltiden vi registrerat.

Om du marknadsför dig själv som våra exempel får du mer samtal och betalning. Titta på våra exempel i Informationen.

Ring en rådgivare om du behöver hjälp