Här hittar du rådgivande samhällsinformation

Här kan du prata med privatpersoner som har erfarenhet av samhällsinformation. Du betalar en liten samtalskostnad direkt till rådgivaren endast om rådgivaren svarar. Svarar inte rådgivaren kan man pröva ringa senare eller ringa en annan rådgivare. Välj rådgivare du vill prata med. Ring: 0900-5080 och knappa in ID.


ID 68

Samhällsinformation och vägledning i hur du kan överklaga ett beslut, vem du kan kontakta för att söka stöd i en svår social situation och allmän vägledning i hur samhällets olika funktioner kan stötta  just dig. Universitetsutbildad Samhällsvetare (Stockholms universitet, Linköpings Universitet och Blekinge Tekniska Högskola), med särskilda kunskaper om LSS och barn med särskilda behov, kvinnor och barn i utsatta positioner, samt förskola och skola, står redo att besvara dina frågor. Vi står för ett förutsättningslöst, positivt och förtroligt samtal, där du vågar berätta om din situation och vi engagerar oss helhjärtat för att besvara din fråga på bästa sätt, utifrån just din unika situation, med lösningar som fungerar för just dig.


Här hittar du rådgivande samhällsinformation

Vill du bli rådgivare och få betalt för samtalsrådgivning. Beställ ett ID så kan vi sedan koppla samtal till dig. Du skickar in via denna länk.

Ring 0900-5080 + ID


Svenska Rådgivarna

Rådgivare

Bli rådgivare

Information

Företagsinformation

Kontakt


Vår bank gör utbetalning till ditt bankkonto en gång per månad som motsvarar den samlade taltiden vi registrerat.

Om du marknadsför dig själv som våra exempel får du mer samtal och betalning. Titta på våra exempel i Informationen.

Ring en rådgivare om du behöver hjälp