Undersköterska

Bli rådgivare som Undersköterska. Läs vår information.

Ring 0900-5080 och välj ID till den Undersköterska du vill prata med.

Samtalskostnad 20 kr per minut.


ID 15: Rådgivare som Undersköterska med 3 års erfarenhet, USK rådgivning omvårdnad, bemötande, demens m.m.


ID 24: Sandra Ripheden. Rådgivare som Undersköterska. Utbildad som undersköterska, lärare och Certifierad samtalsterapeut som kan hjälpa dig med rätt vägval.


ID 39: Johanna Fran. Rådgivare som Undersköterska med 10 års erfarenhet som undersköterska. jag kan lite om mycket inom vård och omsorg, sjukvård och psykologi, psykiatri. Jag sitter även på mycket personlig erfarenhet, jag har ledgångsreumatism, jag har kronisk inflammation i näsa och i mitt fall så är det näspolypos (opererad pga detta 3 ggr varav 1 gång som jag höll på att förblöda och plastikopererad) och inte näspolyper då sjukdomen inkluderar en svårbehandlad och allvarlig astma, jag har allergier, jag är dyslektiker, jag har ADD, jag är stämplad som kroniskt utmattad samt att jag är homosexuell vilket gör att jag kan mycket inom HBTQ och vet bl a med mig att detta med att ”komma ut” inte alltid är så enkelt, jag har klarat mig ur livskriser. Som person så har jag en positiv inställning, jag trivs med att lyssna, jag är lyhörd och jag vill gärna hjälpa så gott jag kan. Välkomna att ringa till mig för något av ovan. Vänliga Hälsningar från Johanna Fran


Undersköterska

Ring 0900-5080 Välj ID


Startsidan.

Beställ ID

Våra Rådgivare.

Information

Villkor och policy

Kontakta oss.

Nu kan du logga in & ut via ett telefonnummer du får av oss. Vi betalar 6 kr i minuten, 360 kr per tim.


40 tim. taltid i veckan genererar 57 600 kr per månad. Utbetalning kommer öka eller minska beroende på din egen marknadsföring.


Vi rekommenderar att du har egen marknadsföring.

Exempel ser du här.

Vi tar nu in investerare för att öka på takten att bli störst i Sverige.