Turistinformatör eller turistbyrå och Rådgivare

Ring: 0900-5080 och välj ID till den rådgivande Turistinformatör du vill ha rådgivning med. Samtal med rådgivare kostar 20 kr per minut.


ID 84

Turistinformatör Nina Johansson har fem års erfarenhet och har drivit eget företag inom turismnäringen i Lappland - Jukkasjärvi och Kiruna. Har ett stort nätverk via fd samarbetspartners. Hör av dig om du vill ha information. Mvh Nina.


ID 87

Turistinformatör Martin Bertilsson har åtta års erfarenhet som turistinformatör. Kan ge tips och förslag på mysiga resmål i hela landet, men är främst inriktad på Västergötland, Dalsland, Bohuslän, Värmland och Dalarna.


Turistinformatör eller turistbyrå och Rådgivare

Som rådgivande Turistinformatör via oss får du betalt för samtalsrådgivning. Bli telefonrådgivare hemifrån när du har tid och lust. Företag kan sänka personalkostnader med hjälp av oss. Vi hjälper även arbetssökande och har gratis annonser. Välkommen till Sveriges största grupp med rådgivare. Svenska Rådgivarna.

Ring 0900-5080 + ID


Startsidan.

Beställ ID.

Lista på rådgivare.

Info för privatpersoner.

Info för företag.

Gratis annonser.

Arbetssökande.

Kontakta oss.


Till privata rådgivare genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företagsrådgivare genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms i månaden per rådgivare.


Vi läser av samtalstider och banken gör utbetalningar till ditt bankkonto en gång per månad efter vi har rapporterat tiderna.