Här hittar du rådgivande Säljare

Ring: 0900-5080 och välj ID till den rådgivande Säljare du vill ha rådgivning med. Samtal med rådgivare kostar 20 kr per minut.


ID 20

Pontus Linder har 18 års erfarenhet som Bilförsäljare. Hör av dig.


ID 64

Jag heter Peter Grossman och bor på Öland med min flickvän och hund Vilma. Jag har länge intresserat mig för psykologi och personlig samt andlig utvecking. Jag är utbildad Hypnosterapeut vid Omni Hypnosis Traningcenter, Deland, FL, Usa. Har sedan 2009 varit verksam som Coach och Terapeut samt 8 år inom Säljbranschen varav 5 som Coach, Utbildare, Rekryterare. 

Mellan 2005 - 2012 arbetade jag inom säljbranschen där jag började som säljare sedan fortsatte jag som coach, rekryterare och utbildare. Jag har arbetat mycket med mig själv och har en bred erfarenhet av livets olika delar. Jag är alltid ärlig och vägleder med hjärtat. Jag vet hur det är att må dåligt. Du får verktygen som tar dig dit du vill!

Jag hjälper dig med Säljcoachning - Öka din försäljning. Stresshantering - Få en kreativ och lungn arbetsplats för vision och nytänkande. Rekrytering - Få rätt person på rätt plats. Terapi & Coachning - Ändra ditt tänk och din "inre programmering" till ngt som för dig frammåt istället för bakåt. Affärsutveckling - Bolla tankar med mig för att få nya synsätt och olika verktyg för att nå dit du vill. Företag: Light Education. Självklart har jag tystnadsplikt. 


Säljare och Rådgivare

Som rådgivande Säljare via oss får du betalt för samtalsrådgivning. Bli telefonrådgivare hemifrån när du har tid och lust. Företag kan sänka personalkostnader med hjälp av oss. Vi hjälper även arbetssökande och har gratis annonser. Välkommen till Sveriges största grupp med rådgivare. Svenska Rådgivarna.

Ring 0900-5080 + ID


Svenska Rådgivarna

Bli rådgivare

Lista på rådgivare

Information

Företagsinformation

Kontakt


Till privatpersoner genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företag genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms per månad.


Vår bank gör utbetalning till ditt bankkonto en gång per månad som motsvarar din samlade taltid.