Psykolog

Bli rådgivare som Psykolog. Läs vår information.

Ring 0900-5080 och välj ID till den Psykolog du vill prata med.

Samtalskostnad 20 kr per minut.


ID 25: Psykolog Fredrik. Jag har 10 års erfarenhet som psykolog/kbt terapeut/coach/hälsorådgivare. Jag har lång erfarenhet som rådgivare inom hälsa, psykologi, terapi samt inom coaching. Som person är jag lugn, närvarande, medkännande och positiv. Jag finns där för dig när du behöver stöd och rådgivning.


ID 26: Psykolog Eva. Jag har 10 års erfarenhet som psykolog. Jag heter Evdoxia Tsaousi och jag kommer från Grekland. Jag är uppvuxen i Aten och där började jag studera Psykologi på Universitetet. Jag har en psykolog examen samt en MSc in Counselling Psychology. Som Psykolog har jag jobbat mest med barn, ungdomar och föräldrar som betyder att jag har erfarenhet av att coacha och leda andra människor att samarbeta på ett hållbart sätt.

Jag följer den syntetiska riktlinje i psykoterapi som kombinerar humanistisk, systemisk, psykodynamisk och kbt terapier i en med den positiv psykologi. Målet då blir med hjälp av coaching och rådgivning att leda andra till den nästa steg i livet, att utvecklas holistiskt  och öppna nya möjligheter att se alla utmaningar i livet. På så vis, jag hjälper vid olika förändringsbehov och utmaningar i livet. 


ID 31: Rådgivare Agneta. Fri från ångest! 40 års erfarenhet. Det går definitivt att bli fri från ångest eller att lära sig att lättare hantera den. Kontakta mig om du behöver prata och få bra råd om hur du ska hantera din vardag. 


Psykolog

Ring 0900-5080 Välj ID

Länkar

Startsidan.

Rådgivare.

Information

Beställ ID

Villkor och policy

Kontakta oss.

Nu kan du logga in & ut via ett nummer du får av oss när du beställer ett ID. Vi betalar 6 kr varje minut, 360 kr per tim.


40 tim. taltid i veckan genererar 57 600 kr per månad. Utbetalning kommer öka eller minska beroende på din egen marknadsföring.


Vi rekommenderar att du har egen marknadsföring för att öka samtal. 

Exempel ser du här.


Vi tar nu in investerare för att öka på takten att bli störst i Sverige.