Här hittar du rådgivande Kommunikatör

Ring: 0900-5080 och välj ID till den rådgivande Kommunikatör du vill ha rådgivning med. Samtal med rådgivare kostar 20 kr per minut.


ID 8

Rådgivare Lollo är strategisk kommunikatör med 6 års erfarenhet.


ID 74

Samuel har fem års erfarenhet och är utbildad journalist med mångårig arbetslivserfarenhet som reporter och redaktör på lokaltidningar och Sveriges Radio P4. Har goda kunskaper inom skrivande, fotografering, radio och att nå ut via sociala medier. Behärskar även grunderna i video och redigering. Söker du handfasta tekniktips, har publicistiska frågor eller funderingar kring berättande/paketering? Tveka inte, hör av dig.


ID 90

Rådgivare Sofia Bugge har 6 års erfarenhet och har en master i kommunikation och retorik och arbetar som strategisk kommunikatör. Har stor erfarenhet av kommunikation, att skriva kommunikationsplaner, tal och talskrivning. Coachar gärna talare inför sina uppträdanden. Även arbetat som copywriter till hemsidor och sociala medier. Utbildad i coaching, medling och kriskommunikation.


Kommunikatör och Rådgivare

Som rådgivande Kommunikatör via oss får du betalt för samtalsrådgivning. Bli telefonrådgivare hemifrån när du har tid och lust. Företag kan sänka personalkostnader med hjälp av oss. Vi hjälper även arbetssökande och har gratis annonser. Välkommen till Sveriges största grupp med rådgivare. Svenska Rådgivarna.

Ring 0900-5080 + ID


Svenska Rådgivarna

Bli rådgivare

Lista på rådgivare

Information

Företagsinformation

Kontakt


Till privatpersoner genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företag genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms per månad.


Vår bank gör utbetalning till ditt bankkonto en gång per månad som motsvarar din samlade samtalstid.