Journalist och Rådgivare

Ring: 0900-5080 och välj ID till den rådgivande Journalist du vill ha rådgivning med. Samtal med rådgivare kostar 20 kr per minut.


ID 50

Tony har 30 års erfarenhet som journalist. Rutinerad och noggrann journalist. Både skriver och plåtar. Ring mig om du behöver hjälp med text och bild. 


ID 74

Samuel har fem års erfarenhet och är utbildad journalist med mångårig arbetslivserfarenhet som reporter och redaktör på lokaltidningar och Sveriges Radio P4. Har goda kunskaper inom skrivande, fotografering, radio och att nå ut via sociala medier. Behärskar även grunderna i video och redigering. Söker du handfasta tekniktips, har publicistiska frågor eller funderingar kring berättande/paketering? Tveka inte, hör av dig.


ID 78

Michelle har tio års erfarenhet som journalist. Jag jobbar som journalist sedan snart tio år tillbaka. Jag har erfarenhet från radio, TV, lokaltidningar, nyhetsbyrå, webbtidning, och som frilans. Jag har jobbat både på riksnivå och lokalt och har god insyn i hur media och press fungerar. Jag kan svara på publicistiska frågor, frågor om mediestrategi, tips inför intervjuer, med mera. Hör av dig om du har frågor.


Journalist och Rådgivare

Som rådgivande Journalist via oss får du betalt för samtalsrådgivning. Bli telefonrådgivare hemifrån när du har tid och lust. Företag kan sänka personalkostnader med hjälp av oss. Vi hjälper även arbetssökande och har gratis annonser. Välkommen till Sveriges största grupp med rådgivare. Svenska Rådgivarna.

Ring 0900-5080 + ID


Startsidan.

Beställ ID.

Lista på rådgivare.

Info för privatpersoner.

Info för företag.

Gratis annonser.

Arbetssökande.

Kontakta oss.


Till privata rådgivare genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företagsrådgivare genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms i månaden per rådgivare.


Vi läser av samtalstider och banken gör utbetalningar till ditt bankkonto en gång per månad efter vi har rapporterat tiderna.