Här hittar du rådgivande Hundägare

Ring: 0900-5080 och välj ID till den rådgivande Hundägare du vill ha rådgivning med. Samtal med rådgivare kostar 20 kr per minut.


ID 24

Rådgivare Sandra Ripheden. Jag jobbar och utbildar mig inom hund mm. Utbildad lärare och Certifierad samtalsterapeut som kan hjälpa dig med rätt vägval.


ID 42

Rådgivare Henrik har 25 års erfarenhet av hundar. Har även egen hundskola. Funderar du på att köpa hund eller har du nyligen köpt en hund och behöver lite tips och goda råd, ring mig. Mvh Henrik. 


ID 48

Hundpedagog Rebecca har 5 års erfarenhet. Jag är utbildad djursjukvårdare med kunskap inom hundens psykologi, kommunikation och samspel. Jag har många års hunds erfarenhet. Hör av dig om du vill ha tips.


ID 52

Anna har 10 års erfarenhet som djurskötare. Jag jobbar som kvalificerad djurvårdare på en smådjursklinik och kan hjälpa dig med de mesta inom djursjukvårds rådgivning, har även över 10 års erfarenhet av hunduppfödning, hundägande och träning av grundprobproblem. Kan även ge rådgivning om häst och deras skötsel.


ID 59

Geine Edenius har 47 års erfarenhet av hundar. Har varit hunduppfödare sedan 1972. Har god kunskap av hundar. Tillverkar även produkter till hundar. Hör av dig.


ID 68

Vi står redo att besvara alla frågor om din hund! -Olika raser och deras behov? -Hundens skötsel och omvårdnad? Vi hänvisar alltid till veterinär om vi anser det vara befogat och behovet av vård ligger utanför "daglig omvårdnad". -Vad du ska tänka på som valpköpare? -Hur kommer du igång med träningen? -Har din hund problembeteenden? -Vill du avla på din hund? Vi kommer att avråda från avel i de fall frågeställaren ej har intresse av att hälsotesta sina avelshundar, men vi ger alltid råd om hur du ska vårda din tik efter parningen.

Valpar och nyförlösta tikar hänvisar vi alltid till veterinär. Vi står för ett förutsättningslöst, positivt och förtroligt samtal, där du vågar berätta om din situation och vi engagerar oss helhjärtat för att besvara din fråga på bästa sätt, utifrån just din unika situation, med lösningar som fungerar för just dig. Den som besvarar dina frågor har ett livslångt intresse för hundar, utbildning inom hundens beteendebiologi, djurens beteende och hundens genetik. Dessutom erfarenhet av hundträning, relationsbyggande hund-människa och inlärningspsykologi. Studierna har bedrivits vid Stockholms Universitet, Linköpings Universitet och Blekinge Tekniska Högskola.


ID 88

Susanne Nyman har 17 års erfarenhet av hundar. Jag har varit uppfödare i 17 år. Har gått SKK:s uppfödarutbildning. Är utbildad instruktör och kantarellsöksinstruktör genom Anders Hallgren. Jag har mångårig erfarenhet av hundar.


Hundägare och Rådgivare

Som rådgivande Hundägare via oss får du betalt för samtalsrådgivning. Bli telefonrådgivare hemifrån när du har tid och lust. Företag kan sänka personalkostnader med hjälp av oss. Vi hjälper även arbetssökande och har gratis annonser. Välkommen till Sveriges största grupp med rådgivare. Svenska Rådgivarna.

Ring 0900-5080 + ID


Startsidan.

Beställ ID.

Lista på rådgivare.

Info för privatpersoner.

Info för företag.

Gratis annonser.

Arbetssökande.

Kontakta oss.


Till privata rådgivare genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företagsrådgivare genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms i månaden per rådgivare.


Vi läser av samtalstider och banken gör utbetalningar till ditt bankkonto en gång per månad efter vi har rapporterat tiderna.