Här hittar du rådgivande Guide

Ring: 0900-5080 och välj ID till den rådgivande Guide du vill ha rådgivning med. Samtal med rådgivare kostar 20 kr per minut.


ID 58

Jag är biolog med bred tvärvetenskaplig utbildning inom såväl grön som vit biologi, miljö, komplementär medicin, hälsa och välmående samt utomhuspedagogik. Jag har erfarenhet av laborativt arbete i universitetsmiljö. Erfarenhet av naturvägledning, naturguidning, naturaktivitet och friluftsliv inom offentlig verksamhet samt i skog och mark. Erfarenhet av vägledning kring hälsa och välmående med hjälp av natur, trädgård, skogsbad och mindfulness. Kontakta mig om du vill ha råd eller vägledning. Med vänlig hälsning Marie


Guide och Rådgivare

Som rådgivande Guide via oss får du betalt för samtalsrådgivning. Bli telefonrådgivare hemifrån när du har tid och lust. Företag kan sänka personalkostnader med hjälp av oss. Vi hjälper även arbetssökande och har gratis annonser. Välkommen till Sveriges största grupp med rådgivare. Svenska Rådgivarna.

Ring 0900-5080 + ID


Startsidan.

Beställ ID.

Lista på rådgivare.

Info för privatpersoner.

Info för företag.

Gratis annonser.

Arbetssökande.

Kontakta oss.


Till privata rådgivare genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företagsrådgivare genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms i månaden per rådgivare.


Vi läser av samtalstider och banken gör utbetalningar till ditt bankkonto en gång per månad efter vi har rapporterat tiderna.