Här hittar du rådgivande Författare

Ring: 0900-5080 och välj ID till den rådgivande Författare du vill ha rådgivning med. Samtal med rådgivare kostar 20 kr per minut.


ID 61

Jonathan har 13 års erfarenhet som författare.

Har du kört fast i ditt skrivande, eller vet du inte var du ska börja? Har du skrivkramp och behöver hjälp med att ta dig ur det? Är du osäker på vart du ska vända dig med ditt manus? Prata med mig! Jag har jobbat med dramatik och dramaturgi i 13 år, med uppehåll för studier vid Dramatiska institutet, det som idag heter Stockholms dramatiska högskola.

Jag har skrivit så länge jag kan minnas och har bred erfarenhet och kunskap kring hur en berättelse kan konstrueras, hur karaktärer kan byggas, hur ett bra slut kan se ut, hur en berättelse kan fungera som helhet, vad man kan tänka på ifall man vill rikta sig till en specifik målgrupp.

Jag har ett nätverk över stora delar av landet. Som dramaturg har jag inte bara koll på hur strukturen i en berättelse kan se ut. Jag är också erfaren som bollplank då andra kört fast. Grunden till berättelser är densamma oavsett om du skriver ett prosamanus, ett filmmanus eller en teaterpjäs. Bakom mig har jag åtta uppsatta pjäser, alla med goda recensioner.

Jag debuterade som dramatiker när jag var 25 år ung. Däremot har jag märkligt nog ingen kunskap om grammatik. Grammatik har aldrig fastnat. Det är enbart berättelser, dramaturgiska bågar, textstruktur och bollplank för skrivkonstnärer jag är riktigt bra på.


ID 79

Karin Sallander. Jag är en kvinna på 29 år, som har 6 års erfarenhet som författare. Debuterade 2014, i antologin Ogärningar, volym 2, och har sedan dess gett ut 6 böcker. Jag brinner för att hjälpa människor att utveckla sitt skrivande. Flera har också fått sina romaner utgivna. Har gått flera utbildningar i kreativt skrivande, samt arbetar som skrivlärare på Folkuniversitetet i Karlskrona. Välkommen med ditt samtal.


Författare och Rådgivare

Som rådgivande Författare via oss får du betalt för samtalsrådgivning. Bli telefonrådgivare hemifrån när du har tid och lust. Företag kan sänka personalkostnader med hjälp av oss. Vi hjälper även arbetssökande och har gratis annonser. Välkommen till Sveriges största grupp med rådgivare. Svenska Rådgivarna.

Ring 0900-5080 + ID


Startsidan.

Beställ ID.

Lista på rådgivare.

Info för privatpersoner.

Info för företag.

Gratis annonser.

Arbetssökande.

Kontakta oss.


Till privata rådgivare genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företagsrådgivare genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms i månaden per rådgivare.


Vi läser av samtalstider och banken gör utbetalningar till ditt bankkonto en gång per månad efter vi har rapporterat tiderna.