Här hittar du rådgivande Företagare

Ring: 0900-5080 och välj ID till den rådgivande Företagare du vill ha rådgivning med. Samtal med rådgivare kostar 20 kr per minut.


ID 60

Rådgivare Rickard o Josefin har 15 års erfarenhet som brandmän. SBA (systematiskt brandskyddsarbete). SSA (systematiskt säkerhetsarbete) Hör av er till oss om ni vill ha råd.


ID 63

Tommy Werner är Sjökapten och har varit till sjöss sedan 1970. Har jobbat mycket med säkerhetsorganisationer, iordningställande av säkerhetshandböcker, fartygshandböcker och säkerhetsplaner o.dyl. Välkommen med era funderingar och ev.önskemål.

Företag: Tommy och Tove Werner AB.


ID 64

Jag heter Peter Grossman och bor på Öland med min flickvän och hund Vilma. Jag har länge intresserat mig för psykologi och personlig samt andlig utvecking. Jag är utbildad Hypnosterapeut vid Omni Hypnosis Traningcenter, Deland, FL, Usa. Har sedan 2009 varit verksam som Coach och Terapeut samt 8 år inom Säljbranschen varav 5 som Coach, Utbildare, Rekryterare. 

Mellan 2005 - 2012 arbetade jag inom säljbranschen där jag började som säljare sedan fortsatte jag som coach, rekryterare och utbildare. Jag har arbetat mycket med mig själv och har en bred erfarenhet av livets olika delar. Jag är alltid ärlig och vägleder med hjärtat. Jag vet hur det är att må dåligt. Du får verktygen som tar dig dit du vill!

Jag hjälper dig med Säljcoachning - Öka din försäljning. Stresshantering - Få en kreativ och lungn arbetsplats för vision och nytänkande. Rekrytering - Få rätt person på rätt plats. Terapi & Coachning - Ändra ditt tänk och din "inre programmering" till ngt som för dig frammåt istället för bakåt. Affärsutveckling - Bolla tankar med mig för att få nya synsätt och olika verktyg för att nå dit du vill. Självklart har jag tystnadsplikt.

Företag: Light Education.


ID 71

Rådgivare inom arkitektur och trädgårdsplanering. Vi har lång erfarenhet inom bostadsplanering, butiksplanering, kontorsplanering och trädgårdsplanering. Ring vår rådgivare Brita.

Företag: TUSSILAGO ARKITEKTER.


ID 72

Nick Ljungdahl driver företag och är rådgivare inom användande, marknadsföring och produktion av fotografier och filmer. Besvarar frågor såsom: * När ska jag använda svartvita bilder? * Hur långa videos bör jag använda på nätet? * Vad händer om vi bryter mot GDPR? * Hur kan vi överföra våra gamla bilder och filmer till vår hemsida? * Vad kostar det att anlita en fotograf? * Hur ska vår verksamhet göra reklam på Instagram? Och många andra frågor inom området. 

Företaget: Nick Ljungdahl


Företagare och Rådgivare

Som rådgivande Företagare via oss får du betalt för samtalsrådgivning. Bli telefonrådgivare hemifrån när du har tid och lust. Företag kan sänka personalkostnader med hjälp av oss. Vi hjälper även arbetssökande och har gratis annonser. Välkommen till Sveriges största grupp med rådgivare. Svenska Rådgivarna.

Ring 0900-5080 + ID


Svenska Rådgivarna

Bli rådgivare

Lista på rådgivare

Information

Företagsinformation

Kontakt


Till privatpersoner genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företag genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms per månad.


Vår bank gör utbetalning till ditt bankkonto en gång per månad som motsvarar din samlade samtalstid.