Här hittar du rådgivande Dykare

Ring: 0900-5080 och välj ID till den rådgivande Dykare du vill ha rådgivning med. Samtal med rådgivare kostar 20 kr per minut.


ID 43

Ylva har 20 års erfarenhet som dykare. Om du vill ha hjälp med sådant som rör sport- och fridykning är du välkommen att kontakta mig! Jag har 13 års erfarenhet som Biolog och har studerat och arbetat med bland annat ekologi, etologi och fysiologi, i miljöer både på land och i havet. Om du behöver hjälp med något som handlar om djur och natur är du välkommen att kontakta mig.


ID 66

Fd Dykinstruktör Thomas har drivit dykcenter i Malmö och har erfarenhet som dykinstruktör sedan 80 talet. Vill du ha information om vad som krävs för att att bli dykinstruktör eller öppna eget dykcenter hör av dig till mig. Mvh Tomas.


ID 70

Fd Dykinstruktör Mikael har vart dykare sedan 1986. Har även jobbat i Thailand som dykinstruktör 93-94 och rest till Maldiverna flera gånger och massa andra dykresor på jorden. Har ägt egen dykskola med dykfartyg. Vill du ha tips ring mig. Mvh Mikael.


Dykare och Rådgivare

Som rådgivande Dykare via oss får du betalt för samtalsrådgivning. Bli telefonrådgivare hemifrån när du har tid och lust. Företag kan sänka personalkostnader med hjälp av oss. Vi hjälper även arbetssökande och har gratis annonser. Välkommen till Sveriges största grupp med rådgivare. Svenska Rådgivarna.

Ring 0900-5080 + ID


Svenska Rådgivarna

Bli rådgivare

Lista på rådgivare

Privatpersoner

Företag

Kontakt


Till privatpersoner genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företag genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms i månaden.


Banken gör en utbetalning till ditt bankkonto en gång per månad som motsvarar din samlade samtalstid.