Här hittar du rådgivande Brandman

Ring: 0900-5080 och välj ID till den rådgivande Brandman du vill ha rådgivning med. Samtal med rådgivare kostar 20 kr per minut.


ID 37

Per Haraldsson Alwén har 14 års erfarenhet som heltidsbrandman och ambulanssjuksköterska och 18 år inom Prehospital vård. Jag hjälper dig med konsultationer inom Räddningstjänst, Ambulanssjukvård, Akutsjukvård och utbildning inom dessa område.


ID 60

Rådgivare Rickard o Josefin har 15 års erfarenhet som brandmän. SBA (systematiskt brandskyddsarbete). SSA (systematiskt säkerhetsarbete) Hör av er till oss om ni vill ha råd.


ID 91

Brandman och rådgivare Mikael Lindgren har jobbat inom Räddningstjänsten i 20 år snart. Som Deltidsbrandman, Styrkeledare och nu som Larm och Ledningsoperatör för RSG. Tidigare jobbade jag även som SOS Operatör. Har du frågor om dessa yrken så hör av dig så kanske jag kan hjälpa just dig till ditt nya yrkesval.


Brandman och Rådgivare

Som rådgivande Brandman via oss får du betalt för samtalsrådgivning. Bli telefonrådgivare hemifrån när du har tid och lust. Företag kan sänka personalkostnader med hjälp av oss. Vi hjälper även arbetssökande och har gratis annonser. Välkommen till Sveriges största grupp med rådgivare. Svenska Rådgivarna.

Ring 0900-5080 + ID


Startsidan.

Beställ ID.

Lista på rådgivare.

Info för privatpersoner.

Info för företag.

Gratis annonser.

Arbetssökande.

Kontakta oss.


Till privata rådgivare genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företagsrådgivare genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms i månaden per rådgivare.


Vi läser av samtalstider och banken gör utbetalningar till ditt bankkonto en gång per månad efter vi har rapporterat tiderna.