Här hittar du rådgivande Biologer

Ring: 0900-5080 och välj ID till den rådgivande Biolog du vill ha rådgivning med. Samtal med rådgivare kostar 20 kr per minut.


ID 43

Ylva har 13 års erfarenhet som Biolog och har studerat och arbetat med bland annat ekologi, etologi och fysiologi, i miljöer både på land och i havet. Om du behöver hjälp med något som handlar om djur och natur är du välkommen att kontakta mig.


ID 46

Biologist rådgivare Shritama Mukherjee. Jag har 5 års erfarenhet som Biologist. Jag är en utbildad och erfaren biolog. Jag har gjort doktorsexamen forskning om mikrobiologi och biologisk nedbrytning av plast. Du kan ställa mig alla frågor angående molekylärbiologi, mikrobiologi. Jag kan också ge dig karriärrådgivning. Jag kan tala flytande svenska såväl som engelska. Jag är tillgänglig från klockan 10 till klockan 16 under arbetsdagar.


ID 58

Jag är biolog med bred tvärvetenskaplig utbildning inom såväl grön som vit biologi, miljö, komplementär medicin, hälsa och välmående samt utomhuspedagogik. Jag har erfarenhet av laborativt arbete i universitetsmiljö. Erfarenhet av naturvägledning, naturguidning, naturaktivitet och friluftsliv inom offentlig verksamhet samt i skog och mark. Erfarenhet av vägledning kring hälsa och välmående med hjälp av natur, trädgård, skogsbad och mindfulness. Kontakta mig om du vill ha råd eller vägledning. Med vänlig hälsning Marie  


Biolog och Rådgivare

Som rådgivande Biolog via oss får du betalt för samtalsrådgivning. Bli telefonrådgivare hemifrån när du har tid och lust. Företag kan sänka personalkostnader med hjälp av oss. Vi hjälper även arbetssökande och har gratis annonser. Välkommen till Sveriges största grupp med rådgivare. Svenska Rådgivarna.

Ring 0900-5080 + ID


Svenska Rådgivarna

Bli rådgivare

Lista på rådgivare

Privatpersoner

Företag

Kontakt


Till privatpersoner genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företag genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms i månaden.


Banken gör en utbetalning till ditt bankkonto en gång per månad som motsvarar din samlade samtalstid.