Här hittar du rådgivande Betongarbetare

Ring: 0900-5080 och välj ID till den rådgivande Betongarbetare du vill ha rådgivning med. Samtal med rådgivare kostar 20 kr per minut.


ID 45

Rådgivare Rawban Syringen har 10 års erfarenhet inom betongarbete. Jag en väldigt go och glad kille på 31år med hög arbetsmoral. Har två döttrar på 7 och 8 år som är mina allt!  Jag älskar att få arbeta fysiskt, arbeta med stora maskiner och backar inte för att ta eget initiativ. Är en lätt person att jobba med och jag är aldrig omöjlig! Jag är väldigt kunnig inom de flesta områden och har väldigt lätt att lära mig nya saker och uppgifter. Är jävligt duktig på min sak och jag Älskar betong! Majoriteten av mitt arbetsliv har varit betongindustri, tillverkat allt från fundament,plintar, filigran, plattberlag, pelare,balkar,TT-element, massiva plattor,bro breddningar, väggar mm. 


Betongarbetare och Rådgivare

Som rådgivande Betongarbetare via oss får du betalt för samtalsrådgivning. Bli telefonrådgivare hemifrån när du har tid och lust. Företag kan sänka personalkostnader med hjälp av oss. Vi hjälper även arbetssökande och har gratis annonser. Välkommen till Sveriges största grupp med rådgivare. Svenska Rådgivarna.

Ring 0900-5080 + ID


Svenska Rådgivarna

Bli rådgivare

Lista på rådgivare

Information

Företagsinformation

Kontakt


Till privatpersoner genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företag genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms per månad.


Vår bank gör utbetalning till ditt bankkonto en gång per månad som motsvarar din samlade samtalstid.