Här hittar du rådgivande Behandlingsassistent

Ring: 0900-5080 och välj ID till den rådgivande Behandlingsassistent du vill ha rådgivning med. Samtal med rådgivare kostar 20 kr per minut.


ID 48

Behandlingsassistent Rebecca har 5 års erfarenhet. Jag är utbildad behandlingsassistent inom socialt förändringsarbete på både grupp och individ nivå. Jag kan hjälpa dig med både stödjande samtal samt rådgivning. Hör av dig till mig.


ID 57

Rådgivare Eva har 7 års erfarenhet som behandlingsassistent. Hej, Jag är en 54 årig kvinna som är utbildad beteendevetare och samtalsterapeut. Jag har arbetat med behandling och samtal i många år, bl. a. som egen företagare. Jag har bred och stor livserfarenhet och förståelse för det mesta i livet och vad det innebär att vara människa.


Behandlingsassistent och Rådgivare

Som rådgivande Behandlingsassistent via oss får du betalt för samtalsrådgivning. Bli telefonrådgivare hemifrån när du har tid och lust. Företag kan sänka personalkostnader med hjälp av oss. Vi hjälper även arbetssökande och har gratis annonser. Välkommen till Sveriges största grupp med rådgivare. Svenska Rådgivarna.

Ring 0900-5080 + ID


Svenska Rådgivarna

Bli rådgivare

Lista på rådgivare

Information

Företagsinformation

Kontakt


Till privatpersoner genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företag genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms per månad.


Vår bank gör utbetalning till ditt bankkonto en gång per månad som motsvarar din samlade samtalstid.