Prata med personer som har samma sjukdom och om biverkningar från mediciner.

Här kan du prata med privatpersoner som har samma sjukdom. Du betalar en liten samtalskostnad direkt till rådgivaren endast om rådgivaren svarar. Svarar inte rådgivaren kan man pröva ringa senare eller ringa en annan rådgivare. Välj rådgivare du vill prata med. Ring: 0900-5080 och knappa in ID.


ID 17

Rådgivare Mia har 35 års erfarenhet av autistiska barn. Har du autistiska barn som gör att du behöver lägga all din tid på kontakt med alla myndigheter? Du kanske har problem med att skolan inte förstår vad ditt barn behöver hjälp med? Inga problem! Det ni går genom har vi säkert redan klarat av, så ring mig så hjälps vi åt med allting!


ID 61

Rådgivare Jonathan har 4 års erfarenhet av autistiska barn. Har du ett barn med autism, eller någon annan neuropsykiatrisk funktionsnedsättning? Det har jag också. Jag är inte expert på diagnoser i sig, även om jag har lite kunskap. Det jag är bra på är det vi inte talar om. Den ilskan vi kan känna mot barnet som vi ska skydda, när tålamodet tryter. Vet du inte vart du ska ta vägen när vardagen mörknar? Skriker du ibland i kudden? Är det till och med så att du är rädd att skada ditt barn? Ring mig, så pratar vi om lösningar och strategier, eller ring och bara skäll på mig som avlastning om du vill. Jag har erfarenhet av ilska, men också av hur man tar sig ur det och når lugn och harmoni. Du som ringer är anonym.


ID 39

Johanna har 10 års erfarenhet. Jag sitter på en mycket personlig erfarenhet, jag har ledgångsreumatism, jag har kronisk inflammation i näsa och i mitt fall så är det näspolypos (opererad pga detta 3 ggr varav 1 gång som jag höll på att förblöda och plastikopererad) och inte näspolyper då sjukdomen inkluderar en svårbehandlad och allvarlig astma, jag har allergier, jag är dyslektiker, jag har ADD, jag är stämplad som kroniskt utmattad samt att jag är homosexuell vilket gör att jag kan mycket inom HBTQ och vet bl a med mig att detta med att ”komma ut” inte alltid är så enkelt, jag har klarat mig ur livskriser. Som person så har jag en positiv inställning, jag trivs med att lyssna, jag är lyhörd och jag vill gärna hjälpa så gott jag kan. Välkomna att ringa till mig för något av ovan. Vänliga Hälsningar Johanna.


ID 93

Rådgivare Aysun har 16 års erfarenhet av en tonåring med Aspergers Syndrom. Känner du att du behöver hjälp oavsett att du har varit i kontakt med habilitering eller annat. Tycker du att all information inte hjälper ditt barn så kan jag ge dig bra råd. Själv har jag en svår och jobbig asberger tonåring som jag har lyckat få igång och otrolig skillnad har det blivit. Jag kan ge dig tips och råd hur du ska hantera det.


ID 95

Rådgivare Wanja 56 år har 13 års erfarenhet av barn med både ADHD och autism. Har du barn med antingen ADHD eller autism eller med dubbeldiagnos som gör att du behöver lägga all din tid på kontakt med alla myndigheter? Som t ex Skolinspektionen, Bup, Habilitering. Du kanske har problem med att skolan inte förstår vad ditt barn behöver hjälp med? eller att dom inte ger ditt barn det ditt barn har rätt till enligt skollagen. Jag har redan gått igenom hela den processen och fick rätt från Skolinspektionen, men jag vet också hur mycket som ligger bakom, all tid och energi som man kanske inte alltid har, där har jag stor erfarenhet och kan hjälpa med kontakt med olika myndigheter eller hjälpa med tex Skolinspektionen, och även hjälp med vilka rättigheter man har enligt skollagen. Ring så hjälper jag er. 


ID 98

Tina har 10 års erfarenhet av utmattning och utbrändhet. Depression. Tappat livslust. Livskriser. Beronde problem. Jag hjälper gärna till då jag själv blivit sjuk och kämpat mig igenom depression, utmattning och olika livskriser. Jag är bra på att lyssna och bolla problem. Hör av dig om du vill ha samtalsstöd inom dessa områden.


ID 100

Rådgivare Tom Svanberg har 25 års erfarenhet av ADHD. Efter 25 år med sömnproblem, koncentration svårigheter och dagliga humörsvängningar lyckades jag efter min kostrådgivar utbildning att nästan helt bota min Adhd med kost, fasta, träning, meditation och kosttillskott. På samma vis hjälper jag i dag många med Adhd med mycket stor framgång. Är du redo att på riktigt bli av med "antivirus systemet" i ditt huvud så har du kommit rätt. Välkommen till ditt nya liv, nu kör vi igång! Mvh/ Tom.


ID 101

Pernilla Norling har levt med diabetes i 29 år & en del följdsjukdomar som kan tillkomma. Har dessutom haft depression, panikångest och utmattningssyndrom. Har 2 stycken barn med AdHd och jag har dessutom arbetat som undersköterska sen 2002 så har goda kunskaper inom vissa andra sjukdomar och hur man ska bemöta andra med sjukdomar som inte syns utanpå. 

8 dec 2019

Ring 0900-5080 + ID


Svenska Rådgivarna

Rådgivare

Bli rådgivare

Information

Företagsinformation

Kontakt


Här visar vi exempel på hur du kan tjäna pengar på din blogg, titta på  Marres Blogg

Föreningar och klubbar kan öka sin ekonomi med vår hjälp. Koppla obegränsat antal betalnummer till er förening Läs mer här.

Anställ säljare och informatörer till ert företag utan att betala lön. Läs mer här.