Vill du slippa betala lön?

Vi betalar lönen för era säljare och informatörer. Era säljare behöver inte befinna sig på företaget och vi betalar era säljare via vårt betalnummer. Ni kan med vår hjälp anställa fler säljare och informatörer. Ni får ett ett ID nummer och telefonnummer av oss som ni kan visa på er produktinformation så kopplar vi till informatören eller säljaren när någon ringer.

Vi kan koppla hur många produkter och informatörer ni vill. Allt är mycket enkelt. Vi tar betalt för samtal och betalar er under tiden du för samtal med den vi kopplar ihop er med.

Företag sänker lönekostnaden med vår hjälp. Ni får ett ID nummer och telefonnummer av oss som vi kopplar vidare från. Är ert ID inte aktiverat kommer vi inte koppla samtal. Ni kan aktivera eller stänga av er 24h per dygn.

Vi visar inte ert företagsnummer och vi kopplar bara till svenska telefonnummer utan kostnad för oss. Det går bra med mobilnummer och refill SIM-kort eller vanlig hemtelefon. Vi mäter tiden på telefonsamtalen och utbetalning baseras på detta.

Ni kan marknadsföra ert ID och det telefonnummer vi skickar till er på en Blogg, Facebook, Twitter eller era hemsidor. Vi agerar bara som kontaktförmedlare mellan inkommande samtal och den vi kopplar till. Vid utbetalning skickar vi ett PDF dokument till din e-post. Inga papper. Utbetalning sker till Swish eller till bankkonto. Allt är gratis hos oss.

Vi söker alla i listan nedan.

Exempel.

När någon vill ha information ringer de ett betalnummer exempelvis 0900-123456 och knappar in det ID nummer de vill bli kopplad till. Då startar vårt räkneverk och du som svarar får betalt. Här ser du några exempel på hur du kan marknadsföra dig.

/exempel-1.jpg/exempel-2.jpg

/exempel-1.jpg

/svenska-radgivarna.jpg