Information om Svenska Rådgivarna

Vi kopplar telefonsamtal från oss till privatpersoner och företag. Ditt telefonnummer visas inte och du väljer själv när vi ska koppla samtal till dig.

Allt är mycket enkelt. Vi kommer ta betalt för samtal och betalar dig under tiden du för samtal med den vi kopplar ihop dig med.

Rådgivare kan vara allt från läkarrådgivare till att vara informatör på ett företag eller bara dela erfarenheter och kunskaper via oss.

Företag slipper lönekostnaden med vår hjälp. Läs vår Företagsinformation

En samtalstid på 40h i veckan ger en ersättning på ca 48000 kr i månaden. Summan är baserad på en procentuell ersättning av intäkterna från vårt betalnummer.

För privatpersoner betalar vi sociala avgifter och drar skatt. Till företag betalar vi konsultarvode inklusive 25 % moms. Du kan naturligtvis öka eller minska din inkomst.

Du behöver inte synas hos oss. Du behöver bara få ett ID nummer av oss som du kan marknadsföra vart du vill för att få betalt när du pratar i telefon. Vi lägger bara ut den information du själv väljer att visa.

Vi kopplar bara till svenska telefonnummer utan kostnad för oss. Det går bra med mobilnummer och refill SIM-kort eller vanlig hemtelefon. Du får ett ID nummer av oss som du kan marknadsföra hur du vill med vårt betalnummer.

Vi mäter tiden på telefonsamtalen och utbetalning baseras på detta. Är ditt ID inte aktiverat kommer vi inte koppla samtal till dig. Utbetalning sker till Swish eller bankkonto.

Du kan du marknadsföra ditt ID på en Blogg, Facebook, Twitter, hemsidor, vart du vill. Är du bra på marknadsföring så ökar din inkomst och vår inkomst. Vi samarbetar hela tiden.

Vi avgör om du blir godkänd som rådgivare och tar oss rätten att ta bort falska rådgivare om vi får klagomål. Vi tar inget ansvar för konsekvenser från samtal. Vi agerar bara som kontaktförmedlare mellan inkommande samtal och agenter.

Det är personen som kontaktar dig som får avgöra om du är en bra rådgivare eller inte. All information om utbetalningar sker utan papper. Vi skickar ett PDF dokument till din e-post.


Här ser du några exempel
/exempel-3.jpg/exempel-1.jpg/exempel-2.jpg

Skicka in din ansökan här.


Vi startar vår telefonväxel när gruppen har blivit större och placerar ut våra rådgivare på rätt plats och kontaktar dig vid starten.

/svenska-radgivarna.jpg