Information om Svenska Rådgivarna

Vi kopplar telefonsamtal till privatpersoner och företag. Allt är mycket enkelt. Vi tar betalt för samtal och betalar dig under tiden du för samtal med den vi kopplar ihop dig med. Rådgivare kan vara allt från läkare till sportfiskare eller informatör eller säljare på ett företag eller du kanske bara vill dela erfarenheter med andra.

Företag sänker lönekostnaden med vår hjälp. Du får ett ID nummer och telefonnummer av oss som vi kopplar vidare till dig. Är ditt ID inte aktiverat kommer vi inte koppla samtal. Du kan aktivera eller stänga av dig 24h per dygn.

Vi visar inte ditt privata telefonnummer och vi kopplar bara till svenska telefonnummer utan kostnad för oss. Det går bra med mobilnummer och refill SIM-kort eller vanlig hemtelefon. Vi mäter tiden på telefonsamtalen och utbetalning baseras på detta.

Du kan marknadsföra ditt ID och det telefonnummer vi skickar till dig på en Blogg, Facebook, Twitter eller hemsidor. Vi agerar bara som kontaktförmedlare mellan inkommande samtal och den vi kopplar till. Vid utbetalning skickar vi ett PDF dokument till din e-post. Inga papper. Utbetalning sker till Swish eller till bankkonto. Allt är gratis hos oss.

Vi söker alla i listan nedan.


Exempel.
När någon vill ha information ringer de ett betalnummer exempelvis 0900-123456 och knappar in det ID nummer de vill bli kopplad till. Då startar vårt räkneverk och du som svarar får betalt. Här ser du några exempel på hur du kan marknadsföra dig.

/svenska-radgivarna.jpg