Här hittar du rådgivare för diabetes

Ring: 0900-5080 och välj ID till den rådgivande inom diabetes du vill ha rådgivning med. Samtal med rådgivare kostar 20 kr per minut.


ID 70

Hej. Jag fick typ 2 diabetes och fick åka ambulans med 29 i socker, men har nu botat mig själv med en metod från USA. Idag har jag under fastenivå i socker. Hör av dig om du vill veta hur du ska göra för att bli av med skiten.


ID 101

Pernilla Norling har levt med diabetes i 29 år & en del följdsjukdomar som kan tillkomma. Har dessutom haft depression, panikångest och utmattningssyndrom. Har 2 stycken barn med AdHd och jag har dessutom arbetat som undersköterska sen 2002 så har goda kunskaper inom vissa andra sjukdomar och hur man ska bemöta andra med sjukdomar som inte syns utanpå. 


Diabetes och Rådgivare

Som rådgivande Diabetes rådgivare via oss får du betalt för samtalsrådgivning. Bli telefonrådgivare hemifrån när du har tid och lust. Företag kan sänka personalkostnader med hjälp av oss. Vi hjälper även arbetssökande och har gratis annonser. Välkommen till Sveriges största grupp med rådgivare. Svenska Rådgivarna.

Ring 0900-5080 + ID


Svenska Rådgivarna

Bli rådgivare

Lista på rådgivare

Information

Företagsinformation

Kontakt


Till privatpersoner genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företag genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms per månad.


Vår bank gör utbetalning till ditt bankkonto en gång per månad som motsvarar din samlade samtalstid.