Coaching och Rådgivare

Ring: 0900-5080 och välj ID till den rådgivande Coach du vill ha rådgivning med. Samtal med rådgivare kostar 20 kr per minut.


ID 92

Rådgivare Ann Sofie Andreasson har 35 års erfarenhet. Som din Coach har jag ett fokus att få Stjärnan i dig att lysa. Genom att vägleda dig mot att nå ditt mål - Lära dig mera om dig själv på din resa - med framgång och förändring i ditt Liv så finner du på resans gång - Din inre Styrka och kraft , kompetens för att kunna bli en strålande stjärna i ditt Liv, klara av att stå i ditt eget jag och du kommer även att stråla i andras Liv. Jag möter dig med öppenhet , Empati, Närvaro. Jag ställer frågorna och du finner svaren.

- Saknar Du Livsglädje, Energi , God Hälsa?
- Saknar Du inre trygghet?
- Var står Du i Ditt liv nu ?
- Saknar Du balans mellan de olika delarna i ditt liv ?
- Har Du ett Mål Du önskar att nå?
- Ônskar Du en förändring i Ditt liv men vet inte hur ?
- Har du Stressen på dina skuldror?
- Dåliga relationer?
- Par relationen knakar - Du förstår inte ditt barn ?

Du har kommit rätt, jag kan hjälpa dig då jag jobber med: Coachning, Samtal, Healing, Sorgbearbetning. Du finner din väg mot ditt mål och stillhet. Vägen till "stillhet" är en process som er helt individuell. Du äger processen. Du gör jobbet. Du tar ansvar for ditt liv. Din inre trygghet bidrar till att du kan ta de bra valen var dag i ditt liv.


ID 99

Rådgivare Savannah har ett års erfarenhet. Jag hjälper dig med coachning, vad du än behöver. Jag guidar dig genom dina faser i livet och hjälper dig hitta vägen mot dina mål. Jag hjälper dig hitta dig själv och förstå mer hur man fungerar. Tveka inte på att höra av dig, jag är ett samtal bort.


Coaching och Rådgivare

Som rådgivande Coaching via oss får du betalt för samtalsrådgivning. Bli telefonrådgivare hemifrån när du har tid och lust. Företag kan sänka personalkostnader med hjälp av oss. Vi hjälper även arbetssökande och har gratis annonser. Välkommen till Sveriges största grupp med rådgivare. Svenska Rådgivarna.

Ring 0900-5080 + ID


Svenska Rådgivarna

Bli rådgivare

Lista på rådgivare

Information

Företagsinformation

Kontakt


Till privatpersoner genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företag genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms per månad.


Vår bank gör utbetalning till ditt bankkonto en gång per månad som motsvarar din samlade samtalstid.