Här hittar du rådgivande Beteendevetare

Ring: 0900-5080 och välj ID till den rådgivande Beteendevetare du vill ha rådgivning med. Samtal med rådgivare kostar 20 kr per minut.


ID 7

Rådgivare Jessica har 10 års erfarenhet som Beteendevetare, samtalsstöd. Hör av dig, så hjälper jag till. Mvh Jessica.


ID 10

Rådgivare Ulrica Persson Nyberg har 25 års erfarenhet som Beteendevetare. Jag ger råd inom allt som gäller beteendevetenskap. Jag har fil.mag i sociologi. Hör av dig.


ID 57

Rådgivare Eva har 7 års erfarenhet som Beteendevetare. Hej, Jag är en 54 årig kvinna som är utbildad beteendevetare och samtalsterapeut. Jag har arbetat med behandling och samtal i många år, bl. a. som egen företagare. Jag har bred och stor livserfarenhet och förståelse för det mesta i livet och vad det innebär att vara människa. 


Beteendevetare och Rådgivare

Som rådgivande rådgivare via oss får du betalt för samtalsrådgivning. Bli telefonrådgivare hemifrån när du har tid och lust. Företag kan sänka personalkostnader med hjälp av oss. Vi hjälper även arbetssökande och har gratis annonser. Välkommen till Sveriges största grupp med rådgivare. Svenska Rådgivarna.

Ring 0900-5080 + ID


Startsidan.

Beställ ID.

Lista på rådgivare.

Info för privatpersoner.

Info för företag.

Gratis annonser.

Arbetssökande.

Kontakta oss.


Till privata rådgivare genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företagsrådgivare genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms i månaden per rådgivare.


Vi läser av samtalstider och banken gör utbetalningar till ditt bankkonto en gång per månad efter vi har rapporterat tiderna.