Här hittar du rådgivande behandling

Ring: 0900-5080 och välj ID till den rådgivande för behandling du vill ha rådgivning med. Samtal med rådgivare kostar 20 kr per minut.


ID 81

Annie har 10 års erfarenhet i området som innefattar behandling av människor. Jag är en lugn och trygg person med drygt 10 års erfarenhet av att jobba med personer som behöver hjälp. Jag är stöd och någon att prata med. Jag vill kunna stötta och vända negativa tankemönster och ge praktiska råd för att överkomma svårigheter i livet. Att kunna hjälpa personer att vända kan bli positivt. Jag vill kunna stötta till att kunna se ljuset i tunneln och att använda det negativa som bränsle och göra gott! Jag vill lyssna och hjälpa personer på traven att själva komma på lösningar och låsa upp negativa tankar och se möjligheter istället för omöjligheter. Hör av dig till mig om det strular i livet.


Som rådgivande rådgivare via oss får du betalt för samtalsrådgivning. Bli telefonrådgivare hemifrån när du har tid och lust. Företag kan sänka personalkostnader med hjälp av oss. Vi hjälper även arbetssökande och har gratis annonser. Välkommen till Sveriges största grupp med rådgivare. Svenska Rådgivarna.

Ring 0900-5080 + ID


Svenska Rådgivarna

Bli rådgivare

Lista på rådgivare

Information

Företagsinformation

Kontakt


Till privatpersoner genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företag genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms per månad.


Vår bank gör utbetalning till ditt bankkonto en gång per månad som motsvarar din samlade samtalstid.