Här hittar du rådgivare för autistiska barn

Ring: 0900-5080 och välj ID till den rådgivande för autistiska barn du vill ha rådgivning med. Samtal med rådgivare kostar 20 kr per minut.


ID 17

Rådgivare Mia har 35 års erfarenhet av autistiska barn. Har du autistiska barn som gör att du behöver lägga all din tid på kontakt med alla myndigheter? Du kanske har problem med att skolan inte förstår vad ditt barn behöver hjälp med? Inga problem! Det ni går genom har vi säkert redan klarat av, så ring mig så hjälps vi åt med allting!


ID 61

Rådgivare Jonathan har 4 års erfarenhet av autistiska barn. Har du ett barn med autism, eller någon annan neuropsykiatrisk funktionsnedsättning? Det har jag också. Jag är inte expert på diagnoser i sig, även om jag har lite kunskap. Det jag är bra på är det vi inte talar om. Den ilskan vi kan känna mot barnet som vi ska skydda, när tålamodet tryter. Vet du inte vart du ska ta vägen när vardagen mörknar? Skriker du ibland i kudden? Är det till och med så att du är rädd att skada ditt barn? Ring mig, så pratar vi om lösningar och strategier, eller ring och bara skäll på mig som avlastning om du vill. Jag har erfarenhet av ilska, men också av hur man tar sig ur det och når lugn och harmoni. Du som ringer är anonym.


ID 95

Rådgivare Wanja 56 år har 13 års erfarenhet av barn med både ADHD och autism. Har du barn med antingen ADHD eller autism eller med dubbeldiagnos som gör att du behöver lägga all din tid på kontakt med alla myndigheter? Som t ex Skolinspektionen, Bup, Habilitering. Du kanske har problem med att skolan inte förstår vad ditt barn behöver hjälp med? eller att dom inte ger ditt barn det ditt barn har rätt till enligt skollagen. Jag har redan gått igenom hela den processen och fick rätt från Skolinspektionen, men jag vet också hur mycket som ligger bakom, all tid och energi som man kanske inte alltid har, där har jag stor erfarenhet och kan hjälpa med kontakt med olika myndigheter eller hjälpa med tex Skolinspektionen, och även hjälp med vilka rättigheter man har enligt skollagen. Ring så hjälper jag er. 


Rådgivare för autistiska barn

Som rådgivare för autistiska barn via oss får du betalt för samtalsrådgivning. Bli telefonrådgivare hemifrån när du har tid och lust. Företag kan sänka personalkostnader med hjälp av oss. Vi hjälper även arbetssökande och har gratis annonser. Välkommen till Sveriges största grupp med rådgivare. Svenska Rådgivarna.

Ring 0900-5080 + ID


Startsidan.

Beställ ID.

Lista på rådgivare.

Info för privatpersoner.

Info för företag.

Gratis annonser.

Arbetssökande.

Kontakta oss.


Till privata rådgivare genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företagsrådgivare genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms i månaden per rådgivare.


Vi läser av samtalstider och banken gör utbetalningar till ditt bankkonto en gång per månad efter vi har rapporterat tiderna.