Arbetsförmedlingen: Här hittar du våra arbetssökande om du letar personal

Den smarta Arbetsförmedlingen. För att prata med våra arbetssökande ring: 0900-5080 och välj ID till den arbetssökande du vill prata med. Samtal 20 kr per minut. Vill du bli arbetssökande och få betalt innan du fått jobb, besök denna sida.


ID 3

Arbetssökande Bea Ben Abbes söker jobb som lärarvikarie.


ID 9

Arbetssökande Jörgen Olsson. Lagerarbete ,truckförare 30 års erfarenhet. Duktig lagerarbetare och truckförare flexibel och målmedveten jobbar bra självständigt eller i grupp.


ID 12

Arbetssökande Rejan Ramzi Mahmod med 28 års erfarenhet söker som problemlösare.


ID 18

Arbetssökande Michaela Sandberg. 8 års erfarenhet. Förtroendeingivande civilekonom, född 1984. Jag uppskattar nya utmaningar och innehar enligt extern uppgift världens längsta tålamod och har hög stresströskel. Bred erfarenhet inom HR och ekonomi. Mitt mål är att alltid leverera kvalité med ett leende på läpparna! En lojal klippa som arbetar effektivt, identifierar och minimerar kostnader utan att tumma på kvalité. Bred erfarenhet av affärssystem. Ingen uppgift är mindre viktig mot det gemensamma målet.


ID 20

Arbetssökande Pontus Linder söker jobb som Bilmekaniker, säljare. 18 års erfarenhet. Bilmekaniker med bred säljerfarenhet.


ID 29

Arbetssökande Li Malm 5 års erfarenhet. Jag söker jobb inom Butik , Detaljhandel, Försäljning, Gatukök, Cafe, intervjuare, marknadsundersökning, med flera.


ID 33

Arbetssökande Dilshad. Jag söker jobb som Informatör. Jag heter dilshad jaderi och är 25 år är en väldigt pratglad person som gillar att prata om allt mellan himmel och jord.


ID 45

Arbetssökande Rawban Syringen har 10 års erfarenhet inom betongarbete. Jag en väldigt go och glad kille på 31år med hög arbetsmoral. Har två döttrar på 7 och 8 år som är mina allt!  Jag älskar att få arbeta fysiskt, arbeta med stora maskiner och backar inte för att ta eget initiativ. Är en lätt person att jobba med och jag är aldrig omöjlig! Jag är väldigt kunnig inom de flesta områden och har väldigt lätt att lära mig nya saker och uppgifter. Är jävligt duktig på min sak och jag Älskar betong! Majoriteten av mitt arbetsliv har varit betongindustri, tillverkat allt från fundament,plintar, filigran, plattberlag, pelare,balkar,TT-element, massiva plattor,bro breddningar, väggar mm. 


ID 47 

Arbetssökande Andrzej Klimczyk har 28 års erfarenhet som Fartygsbefäl och Maritime Rules & Regulations. Jag är en 52-årig man med lång erfarenhet som sjökapten. Arbete är viktigt för mig och jag har alltid sökt utmanande och ansvarsfulla arbetsuppgifter. Som person är jag pålitlig och skötsam med ett öppet och serviceinriktat sätt. Som det framgår i mitt CV är jag väl kvalificerad för olika utmaningar inom sjöfart, teknik, utbildning . Jag har Norsk och Svensk Certifcate of Competence. Hör av dig. Mvh Andrzej.


Tips på hur man får betalt som arbetssökande innan man fått jobb.

Tips på hur man får betalt som arbetssökande innan man fått jobb.


Förmedling för Arbetssökande

Som arbetssökande via oss får du betalt för samtal när en arbetsgivare ringer dig och vi kopplar samtal till dig. För att bli arbetssökande måste man beställa ett ID från oss. När du har blivit arbetssökande hos oss lägger vi in din text och ditt ID på vår hemsida som arbetsgivare kan ringa när de behöver personal. 

Ring 0900-5080 + ID


Svenska Rådgivarna

Bli rådgivare

Lista på rådgivare

Information

Företagsinformation

Kontakt


Till privatpersoner genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företag genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms per månad.


Vår bank gör utbetalning till ditt bankkonto en gång per månad som motsvarar din samlade taltid.