Arbetssökande

Visa dig som arbetssökande hos oss och på internet. Läs vår information.

Ring 0900-5080 och välj ID till den du vill prata med.

Samtalskostnad 20 kr per minut. 


Här visar vi exempel på hur du kan visa dig på internet för att få mer samtal.

Arbetssökande


ID 3:

Arbetssökande Bea Ben Abbes söker jobb som lärarvikarie.


ID 9:

Arbetssökande Jörgen Olsson. Lagerarbete ,truckförare 30 års erfarenhet. Duktig lagerarbetare och truckförare flexibel och målmedveten jobbar bra självständigt eller i grupp.


ID 12:

Arbetssökande Rejan Ramzi Mahmod med 28 års erfarenhet söker som problemlösare.


ID 18:

Arbetssökande Michaela Sandberg. 8 års erfarenhet. Förtroendeingivande civilekonom, född 1984. Jag uppskattar nya utmaningar och innehar enligt extern uppgift världens längsta tålamod och har hög stresströskel. Bred erfarenhet inom HR och ekonomi. Mitt mål är att alltid leverera kvalité med ett leende på läpparna! En lojal klippa som arbetar effektivt, identifierar och minimerar kostnader utan att tumma på kvalité. Bred erfarenhet av affärssystem. Ingen uppgift är mindre viktig mot det gemensamma målet.


ID 20:

Arbetssökande Pontus Linder söker jobb som Bilmekaniker, säljare. 18 års erfarenhet. Bilmekaniker med bred säljerfarenhet.


ID 29:

Arbetssökande Li Malm 5 års erfarenhet. Jag söker jobb inom Butik , Detaljhandel, Försäljning, Gatukök, Cafe, intervjuare, marknadsundersökning, med flera.


ID 33:

Arbetssökande Dilshad. Jag söker jobb som Informatör. Jag heter dilshad jaderi och är 25 år är en väldigt pratglad person som gillar att prata om allt mellan himmel och jord.


ID 45.

Arbetssökande Rawban Syringen har 10 års erfarenhet inom betongarbete. Jag en väldigt go och glad kille på 31år med hög arbetsmoral. Har två döttrar på 7 och 8 år som är mina allt!  Jag älskar att få arbeta fysiskt, arbeta med stora maskiner och backar inte för att ta eget initiativ. Är en lätt person att jobba med och jag är aldrig omöjlig! Jag är väldigt kunnig inom de flesta områden och har väldigt lätt att lära mig nya saker och uppgifter. Är jävligt duktig på min sak och jag Älskar betong! Majoriteten av mitt arbetsliv har varit betongindustri, tillverkat allt från fundament,plintar, filigran, plattberlag, pelare,balkar,TT-element, massiva plattor,bro breddningar, väggar mm. 


ID 47

Arbetssökande Andrzej Klimczyk har 28 års erfarenhet som Fartygsbefäl och Maritime Rules & Regulations. Jag är en 52-årig man med lång erfarenhet som sjökapten. Arbete är viktigt för mig och jag har alltid sökt utmanande och ansvarsfulla arbetsuppgifter. Som person är jag pålitlig och skötsam med ett öppet och serviceinriktat sätt. Som det framgår i mitt CV är jag väl kvalificerad för olika utmaningar inom sjöfart, teknik, utbildning . Jag har Norsk och Svensk Certifcate of Competence. Hör av dig. Mvh Andrzej.


Arbetssökande

Ring 0900-5080 Välj ID


Startsidan.

Beställ ID

Våra Rådgivare.

Information

Villkor och policy

Kontakta oss.

Nu kan du logga in & ut via ett telefonnummer du får av oss. Vi betalar 6 kr i minuten, 360 kr per tim.


40 tim. taltid i veckan genererar 57 600 kr per månad. Utbetalning kommer öka eller minska beroende på din egen marknadsföring.


Vi rekommenderar att du har egen marknadsföring.

Exempel ser du här.

Vi tar nu in investerare för att öka på takten att bli störst i Sverige.