Andliga rådgivare

Här kan du prata med andliga rådgivare och kanske få kontakt med änglar. Du är helt anonym och kopplas vidare i vår automatiska telefonväxel.

Ring: 0900-5080 och välj ID.


ID 64

Jag heter Peter Grossman och bor på Öland med min flickvän och hund Vilma. Jag har länge intresserat mig för psykologi och personlig samt andlig utvecking. Jag är utbildad Hypnosterapeut vid Omni Hypnosis Traningcenter, Deland, FL, Usa. Har sedan 2009 varit verksam som Coach och Terapeut samt 8 år inom Säljbranschen varav 5 som Coach, Utbildare, Rekryterare. 

Mellan 2005 - 2012 arbetade jag inom säljbranschen där jag började som säljare sedan fortsatte jag som coach, rekryterare och utbildare. Jag har arbetat mycket med mig själv och har en bred erfarenhet av livets olika delar. Jag är alltid ärlig och vägleder med hjärtat. Jag vet hur det är att må dåligt. Du får verktygen som tar dig dit du vill!

Jag hjälper dig med Säljcoachning - Öka din försäljning. Stresshantering - Få en kreativ och lungn arbetsplats för vision och nytänkande. Rekrytering - Få rätt person på rätt plats. Terapi & Coachning - Ändra ditt tänk och din "inre programmering" till ngt som för dig frammåt istället för bakåt. Affärsutveckling - Bolla tankar med mig för att få nya synsätt och olika verktyg för att nå dit du vill. Företag: Light Education. Självklart har jag tystnadsplikt. 


ID 104

Hej, jag heter Estelle och har kontakt med änglar, dem finns runt omkring oss hela tiden för att hjälps oss när vi behöver det, jag gör det enkelt för dig att komma i kontakt med din skyddsängel, Som kommer att guida dig genom beslut som du måste ta. Din skyddsängel finns alltid här för dig och gör det enkelt för dig att få klarhet. Din ängel vill gärna få kontakt med dig. Söker du mer i livet är det mig, Estelle som ni hör av er till.


Andliga rådgivare

Ring 0900-5080 + ID


Svenska Rådgivarna

Rådgivare

Bli rådgivare

Information

Företagsinformation

Kontakt


Här visar vi exempel på hur du kan tjäna pengar på din blogg, titta på  Marres Blogg

Föreningar och klubbar kan öka sin ekonomi med vår hjälp. Koppla obegränsat antal betalnummer till er förening Läs mer här.

Anställ säljare och informatörer till ert företag utan att betala lön. Läs mer här.