Här hittar du rådgivare inom affärsutveckling

Ring: 0900-5080 och välj ID till den rådgivande affärsutvecklare du vill ha rådgivning med. Samtal med rådgivare kostar 20 kr per minut.


ID 4

Rådgivare Mats Lindholm. Expertis inom affärsutveckling, service och ledarskap.


ID 64

Jag heter Peter Grossman och bor på Öland med min flickvän och hund Vilma. Jag har länge intresserat mig för psykologi och personlig samt andlig utvecking. Jag är utbildad Hypnosterapeut vid Omni Hypnosis Traningcenter, Deland, FL, Usa. Har sedan 2009 varit verksam som Coach och Terapeut samt 8 år inom Säljbranschen varav 5 som Coach, Utbildare, Rekryterare. 

Mellan 2005 - 2012 arbetade jag inom säljbranschen där jag började som säljare sedan fortsatte jag som coach, rekryterare och utbildare. Jag har arbetat mycket med mig själv och har en bred erfarenhet av livets olika delar. Jag är alltid ärlig och vägleder med hjärtat. Jag vet hur det är att må dåligt. Du får verktygen som tar dig dit du vill!

Jag hjälper dig med Säljcoachning - Öka din försäljning. Stresshantering - Få en kreativ och lungn arbetsplats för vision och nytänkande. Rekrytering - Få rätt person på rätt plats. Terapi & Coachning - Ändra ditt tänk och din "inre programmering" till ngt som för dig frammåt istället för bakåt. Affärsutveckling - Bolla tankar med mig för att få nya synsätt och olika verktyg för att nå dit du vill. Företag: Light Education. Självklart har jag tystnadsplikt. 


Affärsutveckling och Rådgivare

Som rådgivande rådgivare via oss får du betalt för samtalsrådgivning. Bli telefonrådgivare hemifrån när du har tid och lust. Företag kan sänka personalkostnader med hjälp av oss. Vi hjälper även arbetssökande och har gratis annonser. Välkommen till Sveriges största grupp med rådgivare. Svenska Rådgivarna.

Ring 0900-5080 + ID


Startsidan.

Beställ ID.

Lista på rådgivare.

Info för privatpersoner.

Info för företag.

Gratis annonser.

Arbetssökande.

Kontakta oss.


Till privata rådgivare genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företagsrådgivare genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms i månaden per rådgivare.


Vi läser av samtalstider och banken gör utbetalningar till ditt bankkonto en gång per månad efter vi har rapporterat tiderna.