Här hittar du rådgivare för ADHD

Ring: 0900-5080 och välj ID till den rådgivare för ADHD du vill prata med. Samtal för rådgivning kostar 20 kr per minut.


ID 95

Rådgivare Wanja 56 år har 13 års erfarenhet av barn med både ADHD och autism. Har du barn med antingen ADHD eller autism eller med dubbeldiagnos som gör att du behöver lägga all din tid på kontakt med alla myndigheter? Som t ex Skolinspektionen, Bup, Habilitering. Du kanske har problem med att skolan inte förstår vad ditt barn behöver hjälp med? eller att dom inte ger ditt barn det ditt barn har rätt till enligt skollagen. Jag har redan gått igenom hela den processen och fick rätt från Skolinspektionen, men jag vet också hur mycket som ligger bakom, all tid och energi som man kanske inte alltid har, där har jag stor erfarenhet och kan hjälpa med kontakt med olika myndigheter eller hjälpa med tex Skolinspektionen, och även hjälp med vilka rättigheter man har enligt skollagen. Ring så hjälper jag er. 


ID 100

Rådgivare Tom Svanberg har 25 års erfarenhet av ADHD. Efter 25 år med sömnproblem, koncentration svårigheter och dagliga humörsvängningar lyckades jag efter min kostrådgivar utbildning att nästan helt bota min Adhd med kost, fasta, träning, meditation och kosttillskott. På samma vis hjälper jag i dag många med Adhd med mycket stor framgång. Är du redo att på riktigt bli av med "antivirus systemet" i ditt huvud så har du kommit rätt. Välkommen till ditt nya liv, nu kör vi igång! Mvh/ Tom.


ID 101

Pernilla Norling har två barn med AdHd och levt med diabetes i 29 år & en del följdsjukdomar som kan tillkomma. Har dessutom haft depression, panikångest och utmattningssyndrom. Jag har dessutom arbetat som undersköterska sen 2002 så har goda kunskaper inom vissa andra sjukdomar och hur man ska bemöta andra med sjukdomar som inte syns utanpå. Hör av dig.


ADHD Rådgivare

Som rådgivande ADHD Rådgivare via oss får du betalt för samtalsrådgivning. Bli telefonrådgivare hemifrån när du har tid och lust. Företag kan sänka personalkostnader med hjälp av oss. Vi hjälper även arbetssökande och har gratis annonser. Välkommen till Sveriges största grupp med rådgivare. Svenska Rådgivarna.

Ring 0900-5080 + ID


Svenska Rådgivarna

Bli rådgivare

Lista på rådgivare

Information

Företagsinformation

Kontakt


Till privatpersoner genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 48000 kr per månad i provisionslön - skatt.


Till företag genererar samtal på 40 tim i veckan en utbetalning på 62400 kr + moms per månad.


Vår bank gör utbetalning till ditt bankkonto en gång per månad som motsvarar din samlade samtalstid.